Velbekomme

Emballagedesign er en disciplin, der kræver helt særlige kompetencer og lige dele klog kommunikation og design. Vi er eksperter i de greb, der skal til for at flytte produkter. Også hvis din emballage er din eneste kommunikationsplatform.

DESIGN TIL TIDEN

At designe emballage handler om at kunne spotte trends. Både konkrete designtrends på hylden i London eller Berlin – og de mere flydende trends, der findes hos forbrugeren selv. Det handler om at lytte efter, når forbrugeren begynder at interessere sig mere for dyrevelfærd og miljø og mindre for opskrifter og slow food. Eller når de begynder at holde mere af det personlige og autentiske og mindre af det industrielle og prisvenlige.

Hos Frank & Frank lytter vi både til designtrends og forbrugertrends. Vi følger bevægelserne – men vi lægger også stor vægt på at kende forskel på hurtige trends og langvarige tendenser. Vi ved, at emballagedesign skal være langtidsholdbart, og derfor er det vigtigt for os altid at levere stilsikkert design, der står stærkt på hylden – også året efter.